We Are expert In Generator Set!

Doni të merrni produktet tona?

GET një kuotë

rreth nesh

E themeluar në vitin 1998, Keypower është një kompani udhëheqëse me vjet përvojë në të dy zhvillimin dhe prodhimin e vendosur gjenerator, banka ngarkesës dhe të vendosur naftë pompë. selisë kompanisë merr 30.000 metra katrore dhe ka një total prej 12.000 metra katror të punëtorive kuvendit.
shiko më shumë
 • SHTETE

  100 +

  SHTETE
 • SHITJE

  1000+

  SHITJE
 • PARTNERËT

  100 +

  PARTNERËT
 • ZGJIDHJET

  1000+

  ZGJIDHJET

lastest News

 • The role of lubricating oil

  The role of lubricating oil

  30 Aug,23
  During the operation of mechanical equipment, friction generates a large amount of heat. Without the protection of lubricating oil, friction between mechanical parts can lead to increased wear and ...
 • The function of the installed static hydraulic system AC generator

  The function of the installed static hydr...

  25 Jul,23
          Before starting or decelerating the test alternator, ensure that the hydrostatic system is running and functioning properly. When connecting the pipeline to the hydrostatic connection of t...
 • 12 units 20ft containerzied diesel generators are under assembling

  12 units 20ft containerzied diesel genera...

  28 Jun,23
  12 units 20ft containerzied diesel generators are under assembling, power range from 500kVA – 1200kVA. Power by Cummins engines, specially designed for project in hot climate of Middle East.
 • Busy workshop, various models of diesel generator in production.

  Busy workshop, various models of diesel g...

  25 May,23
  Busy workshop, various models of diesel generator in production. Manufacture and supply generators from 5kVA to 4000kVA, and load bank from 33KW-5000KW.
 • How does the generator manufacturer adjust the gas distribution phase of the 400KW diesel generator set?

  How does the generator manufacturer adjus...

  15 Feb,23
  The gas distribution phase of the 400KW diesel generator set is the crankshaft rotation angle corresponding to the opening and closing time of the engine’s intake valve and exhaust valve acco...
 • The oil analysis method, infrared temperature measurement method and diesel engine mechanical fault diagnosis technology have their own advantages

  The oil analysis method, infrared tempera...

  23 Dec,22
  The main diagnostic techniques for diesel engine mechanical faults include vibration method, thermal parameter analysis method, oil analysis method, infrared temperature measurement method, etc.   ...

Interesante në Duke punuar me Keypower?

Kanë krijuar më shumë se 10 degë jashtë shtetit dhe qendrave të shërbimit; Keypower kushtoj vëmendje për të bashkëpunuar me ndërmarrjet ndërkombëtare të klasit të parë. Pas bashkëpunuar me ta nga shumë aspekte, të tilla si teknologjia, komunikimit e informacionit dhe integrimin e tregut, etj, ne kemi qasje të plotë në gjenerator tregjet fund të lartë ndërkombëtarë.
We Are expert In Generator Set!

Doni të merrni produktet tona?

GET një kuotë