Ние се најдобри во генераторот!

Сакате да се добие нашите производи?

Земете Цитат

за нас

Основана во 1998 година, KEYPOWER е водечка компанија со долгогодишно искуство во двете развој и производство на генераторот, оптоварување банка и дизел сет пумпа. Седиштето на компанијата зафаќа 30.000 квадратни метри и има вкупно 12.000 квадратни метри на собранието работилници.
Гледај Повеќе
 • зЕМЈИ

  100 +

  зЕМЈИ
 • пРОДАЖБА

  1000+

  пРОДАЖБА
 • ПАРТНЕРИ

  100 +

  ПАРТНЕРИ
 • РЕШЕНИЈА

  1000+

  РЕШЕНИЈА

Активни теми Прикажи листа Вести

 • If thickening machine oil emulsification how to handle?

  If thickening machine oil emulsification ...

  13 Aug,20
  The lubrication of diesel generator set is a very important maintenance step, but many inferior lubricants in the market are mixed with too much water, affecting the actual use, how do we distingui...
 • Knowledge about diesel generators operation

  Knowledge about diesel generators operation

  11 Aug,20
  The diesel generator set should be operated by personnel who are familiar with the structure of the generator set and master the safe operation rules.New or recently overhauled diesel generator set...
 • Interval and procedure of oil renewal for new generator

  Interval and procedure of oil renewal for...

  06 Aug,20
  The regular renewal of oil can ensure the stable running ofdiesel generator set.This maintenance can  prolong the service life of diesel generator set effectively,  so it is very import to the conf...
 • What about leaking diesel generators?

  What about leaking diesel generators?

  03 Aug,20
  During the use of diesel generator sets, users may encounter some problems, including water leakage. 1. Adhesive bonding.If the water tank or water pipe is broken or the air hole causes small leaka...
 • Does altitude affect the diesel generator set?

  Does altitude affect the diesel generator...

  31 Jul,20
  Many users in plateau areas do not understand the relationship between altitude and power of diesel generating sets when they buy diesel generating sets, which is likely to make the purchased diese...

ИНТЕРЕСНИ во работата со KEYPOWER?

Имаат воспоставено повеќе од 10 странство гранки и центри за услуги; KEYPOWER обрне внимание да соработува со меѓународни претпријатија прва класа. По соработува со нив, од многу аспекти, како што се технологијата, информации за комуникација и интеграција на пазарот, итн, имаат целосен пристап до меѓународните ГЕНЕРАТОР high-end пазари.
Ние се најдобри во генераторот!

Сакате да се добие нашите производи?

Земете Цитат